Som keramiker är jag van att tänka estetiskt och behärskar många material och uttryck. Bild och form är mitt yrke sedan 1981, leran mitt material! Arbetar gärna i skolan som konstpedagog i Skapande skola projekt. Vänder mig till elever i alla åldrar. Det är en utmaning att se varje elevs potensial och uppmuntra förmågor de inte ens visste de har. Bild och form utvecklar alla våra sinnen. Arbetar gärna med förskoleklass till åk 9 både i bild och lera.
I egen regi kan erbjuda ateljékurser i keramik för barn och vuxengruppen. Kan också komma till en arbetsplats/föreningslokal och hålla en workshop i keramik. www.ateljekurser.se

Mina förslag till Skapande skola för läsåret mejlar jag omgående över efter förfrågan.
Hantverk, Konst och bild
Målgrupper
Förskoleklass - Åk 3, Åk 4 - 6, Åk 7 - 9, Gymnasiet, Vuxen
Konstindustriskolan (HDK) Göteborg 1977-1981, Master of Fine Arts in Applied Arts and Craft
Bildämnets didaktik- med inriktning mot konstpedagog, Karlstads universitet 2006-07 30 P
RUCs kompetens/nätverk Estetiska lärprocesser 2011-2012

Komplett CV finns på min hemsida.

Arbetat som keramiker sedan 1981 i egen ateljé, butik och galleri.
Karin Lööf
k.karinloof@gmail.com