Dansundervisning i skolor och i andra sammanhang allt från hip hop rytmik / showdans i yngre åldrar till ungdom / vuxen i jazz / modernt , hip hop , danträning / pilates / floorteknik och zumba.Kan ha både nybörjare och avancerade elever.
Arbetat som dansare och koreograf i många år och är van att hålla i stora produktioner och events.
Arbetar med Karlstad Dansförening som har bla Clude Dance Company som är en dansgrupp som arbetar för att komma ut med dansföreställningar i Värmland och till barn o ungdomar som inte har råd och möjlighet att möta dans.
Karlstad Dansförening jobbar med ett projekt som heter Dans för alla och möter bla funktionshindrade med dans och musik under 2013 / 2014.
Målgrupper
Förskoleklass - Åk 3, Åk 4 - 6, Åk 7 - 9, Gymnasiet, Vuxen
Har arbetat som dansare och koreograf i många olika sammanhang bla Julgalor , Melodifestivalen och invigningar / dansföreställningar.Har medverkat i Cabaret som sattes upp i Karlstad och koreograferat Cabary nyårsshow vid tre tillfällen.
Har gått på Balettakademien i Stockholm , KPS och Danslinjen i Örebro.

Har även dansat i London och Paris på olika dansskolor.
Har gått flertal kurser i jazz , pilates , yoga , barndans och är utbildad massör o undersköterska.
Har drivit Dansstudion i Karlstad sedan 1995 och har undervisat i 20 år som danslärare.De senaste tre åren arbetar jag på Folkuniversitetets gymnasium FUGIK med dans och musikalelever.
Referenser
Susanne Renck Kullgren