Lärarfortbildning inom dramaturgi, pedagogik, filmteknik. Filmpedagogarbete för alla åldrar. Föreläsningar för studenter och lärare om filmarbete.

Praktisk workshop på 1/2 dag till 2 dagar, med bl a grunder i hur man filmar, skriver manus och redigerar. Vi jobbar utifrån ett tema som kan vara allt ifrån konst, historia, matematik till mänskliga rättigheter. Jag jobbar gärna med lärare, studenter och elever på högre utbildningar, gymnasiet och grundskolan i alla åldrar.
Film/media
Gymnasieutbildning:Estetisk praktiskt med inriktning bild. Påbyggnadsutbildning:Kommunikation och Media. Högskoleutbildning: Filmvetenskap 30 p, Medie- och kommunikationsvetenskap A 15 p.

Bakgrund: Är utbildad inom Media, Interaktiv multimedia, Medie- och kommunikations-vetenskap och Filmvetenskap. Jobbar för närvarande som lärare i rörlig bild och media på Broby Grafiska i Sunne. Det senaste året har jag även jobbat som filmpedagog i grundskolan. Under några år jobbade jag som frilansande fotograf och redigerare påTV4 Värmland. Jag har även provat på arbeten som produktionsassistent och inspelningsassistent inom film.
Referenser
Eget företag inom filmpedagogik och filmproduktion sedan 2010.
Jobbat som filmlärare på gymnasiet och högre utbildningar i 18 år.
Frilans fotograf och redigerare på Tv4 värmland. 1996-98
Evelyn Frankel